AK Parti’yi Manyas'ta buluşturan gece

AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yücel Günay'ın kızı Tuğçe Günay, Muhammed Korkmaz ile hayatlarını birleştirdiler.

Manyas Haber 3.11.2023 18:15:00 861 0
AK Parti’yi Manyas

Genç çiftçin kına geceleri geçtiğimiz pazar günü Manyas Belediyesi Yeni Düğün Salonu'nda yapılırken  düğün töreni ise dün Muş'ta gerçekleşti. Manyas'ta yapılan kına gecesine, Balıkesir siyasetinin önemli isimleri katılırken Başkan Günay'ı Manyaslılarda yanlız bırakmadı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen gecede kısa bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz " Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Tabii ki evlilik hayatınızda iyi ve kötü günleri birlikte yaşayacaksınız. Yeni hayatınızda karşınıza çıkacak olan engelleri, sorunları birlikte aşacaksınız. Her şeyden önce bu evliliğin sağlık mutluluk ve huzur içinde devam etmesini temenni ediyorum”dedi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen kına gecesi'ne, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, eski vekiller Mutlu Aydemir ve Adil Çelik, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesi Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman ile çevre ilçelerin parti başkan ve yöneticileri katıldı. 


Gecenin sonunda kısa bir açıklama yapan Başkan Günay, " Kıymetli kızım Tuğçe ile kıymetli oğlumuz Muhammed’in kına eğlencesini çok değerli misafirlerimizin şahitliğinde gerçekleştirmek nasip oldu. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan birbirinden değerli misafirlerimize, dostlarımıza ve vefalı memleketimizininsanlarına şahsım ve ailem adına şükranlarımızı sunuyorum. Dünya evine giren değerli evlatlarımıza her iki cihanda mutluluklar diliyorum." dedi. Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: Parti’ Manyas' buluşturan