İlçemiz Akçaova Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Yaruk ile yine Şevketiye İlkokulunda ücretli olarak Anasınıfı öğretmenliği yapan Özlem Er hayatlarını birleştirdiler.

Genel Haberler 24.07.2019 14:06:26 1337 0

Geçtiğimiz Cumartesi günü gelin evi olan Börülceağaç Mahallemizde kına gecesi yapılırken, Pazar günü akşamı da Gönen’de düğün yapıldı. Kına gecesi ve düğün akşamı genç çifti aileleri ve yakınları ile öğretmen arkadaşları yalnız bırakmadılar.
Bir diğer mutlulukta Susurluk’ta yaşandı. İstanbul’da Matematik öğretmeni olarak görev yapan Kadir Kuzu gönlünü yine kendisi gibi öğretmen olan Tuğba Çakır’a kaptırınca birlikteliği nikâhla taçlandırdılar. Geçtiğimiz Cuma günü akşamı gelinin evi Susurluk-Karapürçek mahallesinde kına gecesini yapan genç çift, Pazar akşamı ise Susurluk’ta güzel bir düğünle mutluluklarını dostlarıyla paylaştılar. 
Tuğba - Kadir Kuzu çiftinin yaşamlarının bu en güzel anında yanlarında aileleri, yakınları, dostları ve meslektaşları vardı. Zeybek ile düğüne başlayan öğretmen çift gece boyunca akrabaları ve dostlarıyla pisti boş bırakmadılar. Bizde Tuğba-Kadir Kuzu çifti le Özlem-Fatih Yaruk çiftine sonsuz mutluluklar diliyoruz.
Haber : Sibel ERTAN


Anahtar Kelimeler: