Tarih: 25.03.2022 11:03

Aslan Pilaz güven tazeledi

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birlik Başkanı Fehmi Erdem’in divan başkanlığında ki kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 

Faaliyet raporu, bilanço ve tahmini bütçenin okunması sonrası oylama yapıldı ve yönetim oy çokluğu ile aklandı. 

120 üyeye sahip Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını hiçbir ücret almadan fahri olarak yürüten Aslan Pilaz’ın tek liste olarak girdiği seçimler de yönetim kurulu; Nazif Gündoğan, Tamer Yıldız, Mehmet Karadağ Recep Metin, Cevdet Bayram, Salih Sevinç, Denetim Kurulu ise Ertürk Göçmez, İsmail Omay ve Özgür Gümüş’ten oluştu. 

Teşekkür konuşması yapmak üzere söz alan Aslan Pilaz, kendilerine güvenen ve 4 yıl yeniden görev veren üyelere teşekkür etti. 

Her zaman olduğu gibi her platformda şoför esnafının dertleriyle dertleneceklerini belirten Pilaz, oda üyelerinin yanlarında olmayı sürdüreceklerini açıkladı. 

Kongreye; Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar, Gönen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Gümüş, Manyas Belediyesi Meclis Üyesi Yücel Günay, MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, Manyas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Semih Keleş, Manyas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fevzi Karakaş, Manyas Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ile şoför esnafı katıldı. 

Kongre sonrası katılan konuklara pilav-ayran ikramı yapıldı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —