BİGEP sınavlarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)kapsamında 2021-2022 eğitim-öğretim yılının 1. döneminde yapılan deneme sınavlarında ilçe genelinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Manyas Haber 27.02.2022 23:07:03 251 0
BİGEP sınavlarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın himayelerinde Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde il genelinde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)kapsamında 2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde yapılan deneme sınavlarında ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. 

Okul yöneticileri ile başarılı öğrencileri makamında kabul eden Manyas Kaymakamı Koray Çelik, ortaokul 7 ve 8. sınıflar liselerde de 11 ve 12. sınıf öğrencilerinden dereceye girenlere başarı belgeleri ve ödüllerini takdim etti. 

Kaymakam Çelik, yaptığı konuşmada “Sayın Valimizin himayelerinde yürütülen BİGEP Projesi çalışmalarını okullarımız da yakından takip ediyoruz. Proje ile öğrenci başarısının arttırılması amaçlanırken, öğrencilerimizi de teşvik etmemiz gerektiğine inanıyorum. Sınavlar da başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.