Büyükşehir, Manyas’ın bir değerine sahip çıktı

İlçemizin sevilen yüzü ve önemli simgelerinden biri olarak yaşarken, hayatını kaybeden ‘Paşa’ lakaplı Sefa Yavuz’un hatırasına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı.

Genel Haberler 24.04.2020 14:31:51 1186 0
Büyükşehir, Manyas’ın bir değerine sahip çıktı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve BBB Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman işbirliğiyle, Manyas’la özdeşleşen ancak geçtiğimiz yıllarda ebediyete intikal eden Sefa Yavuz’un mezarı yaptırıldı.

Bandırma Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 6 ay tedavi gören ancak 27 Ocak 2019 günü yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirerek Manyas Şehir Mezarlığı’na defnedilen ‘Paşa’ lakaplı Sefa Yavuz’un mezarı yapılarak mezar taşına da resmi basıldı.

Sefa Yavuz’un mezarının yapılmasıyla ilgili konuşan AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçin, “Manyas’ın bir değeri olan Sefa Paşa’mızın mezarını yaptırma inceliğini göstererek bizleri onurlandıran ve Manyas’a ne kadar çok değer verdiğini bir kez daha gösteren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile ilçemizin bir diğer gurur kaynağı BBB Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman’a bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Haber: Sibel Ertan