CHP’den İYİ Parti ve DEVA Partisi’ne ziyaret

CHP Manyas İlçe Örgütü tarafından, İYİ Parti ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi ziyaret edildi.

Manyas Haber 8.11.2020 23:07:48 612 0
CHP’den İYİ Parti ve DEVA Partisi’ne ziyaret

CHP Manyas İlçe örgütü tarafından, DEVA Partisi ve İYİ Parti Teşkilatları ziyaret edilerek, ilçenin geleceğini ilgilendiren konularla ilgili fikir alışverişi gerçekleştirildi. 

CHP Manyas İlçe örgütü, ilçede düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma törenin ardından, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile DEVA Partisi Manyas İlçe Başkanı seçilen Fatih Akol ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

CHP Manyas İlçe örgütü, CHP Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Manyas Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri ile birlikte DEVA Partisi Manyas İlçe Başkanı Fatih Akol’ü ziyaret eden CHP heyeti, belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgileri paylaştı. 

DEVA Partisi ziyaretinin ardından İYİ Parti’ye de bir ziyaret gerçekleştiren CHP heyeti, İYİ Parti Manyas İlçe Başkanı Özcan Biçer ve yönetimi tarafından kapıda karşılandı. 

CHP Manyas İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker, burada yaptığı konuşmada, İYİ Parti’ye Cumhuriyet Bayramlarını tebrik etmenin yanı sıra, yeni binalarına taşındıkları için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. 

CHP heyeti ile İYİ Parti’liler ziyaret süresince gündemdeki konuları karşılıklı olarak ele aldı. 

Ziyaretlerde BŞB Meclis Üyeleri Zerrin Tok ve Recep Can’da hazır bulundu.