CHP İlçe Başkanı Ülker’den 10 Kasım mesajı

CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, 10 Kasım dolayısıyla yayınladığı mesajında “Atatürk’ün ilkeleri her zaman bizlere yol gösterecektir.” dedi.

Manyas Haber 9.11.2020 23:48:16 508 0
CHP İlçe Başkanı Ülker’den 10 Kasım mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. ölüm yıldönümü dolayısıyla CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, bir anma mesaj yayımladı. 

CHP İlçe Başkanı Ülker mesajında “Yalnızca milletimizin Kurtuluş Savaşı'nı yöneten komutan ve askeri deha olarak değil, devrimleriyle de Dünya tarihine geçen büyük devlet adamı ve lider Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 82. yılında büyük bir minnet ve özlemle anıyorum. Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve düşünceleri dünya durdukça bizlere yol gösterecektir. ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Atatürk’ün fikir ve ideallerinin ışığında, onurlu bir gelecek, huzurlu bir toplum ve kimsesizlerin kimsesi olan bir Cumhuriyet hedefimizi gerçekleştireceğimize olan inancımız tamdır. Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacak, çağdaş dünyada hak ettiği yere yükselecektir. Bu inançla CHP Manyas İlçe Başkanlığı olarak Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla selamlıyor ve sonsuza kadar emanetlerinin bekçisi olacağımıza söz veriyoruz.” ifadelerine yer verdi.