Tarih: 31.03.2023 00:54

Çömez Manyas’tan Vira Bismillah Dedi

Facebook Twitter Linked-in

Cuma günü Manyas’a gelen Çömez, seçim startını verdiklerini belirtti.
İyi Parti’den Balıkesir Milletvekili aday adayı olan Turhan Çömez, seçim startını Manyas’tan verdi. Cuma günü ilçemize gelerek seçim çalışmalarına başlayan Çömez parti binasını ziyaretinin ardından esnaf ziyaretinde bulundu.
Manyas programına parti teşkilat binasında partililer ile bir araya gelerek başlayan Çömez, burada İyi Parti İlçe Başkanı Özcan Biçer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra çarşıda esnaf ziyareti yapan Çömez ardından Manyas Sanayi bölgesine geçerek burada ki esnafla bir araya geldi.
Burada kısa bir açıklamada bulunan Dr. Turhan Çömez, “ Bugün Manyas’ta vira bismillah diyerek seçim kampanyamızı başlattık. Sahaya indiğimiz ilk günden gördüğüm şu ki esnaf dertli, çiftçi dertli. Ülkenin genci dertli, yaşlısı dertli. Ancak biz kollarımızı sıvadık ve bu memleketin dertlerine talip olduk. Sorunlarını çözmek için yola çıktık. Bugün gördüğüm şu ki sahada bir umut var, bir heyecan, değişim arzusu var. Bugün buradan vira bismillah dedik ve inşallah 14 Mayıs akşamı da iktidara geleceğiz.” Dedi. 
Haber: Sibel Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —