DEVA Partisi Manyas’ta Akol’a emanet edildi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Manyas İlçe Başkanlığı’na Fatih Akol atandı.

Manyas Haber 12.08.2020 12:09:28 1422 0
DEVA Partisi Manyas’ta Akol’a emanet edildi

DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Avukat Kemal Aydemir, ilçemizin genç iş insanlarından Fatih Akol’u, İlçe Kurucu Başkanı olarak görevlendirdi. 

Fatih Akol, DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen mülakat sonrası DEVA Partisi Manyas İlçe Kurucu Başkanlığı görevlendirme belgesini DEVA Partisi İl Başkanı Av. Kemal Aydemir’den aldı.  

Ali Babacan’ın liderliğindeki DEVA Partisi Manyas İlçe Başkanlığı görevine atanan genç siyasetçi Fatih Akol, sıcağı sıcağına gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Manyas’ta her görüşten isimleri yanımızda görmek üzere teşkilatlandırma çalışmalarına zaman kaybetmeksizin başlıyoruz. İnanıyorum ki, bir çok büyüğüm ve arkadaşlarım bu konuda bana destek olacaklar ve partimize katılımlarıyla bizleri onurlandıracaklardır." 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydeimr ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kurucu heyetimiz ile yapılan çalışmalar ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ın takdirleri ile DEVA Partisi Manyas Kurucu ilçe başkanlığına Fatih Akol atanmıştır. Manyas ilçemize ve Balıkesir’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Aydemir, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin’i de makamında ziyaret ederek uzun bir sohbet gerçekleştirmiş ve ziyaretin ardından Başkan Barçin’e ilgi ve alakası için teşekkür etmişti.