Dündar’dan Kaymakam Yıldız’a ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama etkinlikleri çerçevesi içerisinde Manyas Emniyet Amiri Enes Dündar ve polis memurları, İlçemiz Kaymakamı Fatih Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Manyas Haber 18.04.2021 14:29:53 429 0
Dündar’dan Kaymakam Yıldız’a ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Amiri Enes Dündar ve beraberindeki heyeti, Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız makamımda kabul etti.   

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yıldız, ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan tüm emniyet mensuplarına meslek hayatlarında kolaylık ve başarılar dileyip, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluşunun yıldönümünü kutladı. 

Kaymakamlık makamına yapılan ziyaretin ardından Emniyet Amiri Enes Dündar ve beraberinde ki personeli Cumhuriyet Savcılıkları adına Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Usta’ya ziyaret gerçekleştirdi. 

Emniyet Amiri Dündar ve beraberindeki heyetin ziyaret programı; Şehit ve ebediyete intikal etmiş ilçemiz de bulunan dört emniyet mensubunun kabirleri ile ilçede ikamet eden üç polis ailesini evlerinde ziyaret etmeleriyle devam etti.