Eğitimci - Yazar Vakkasoğlu’ndan Öğretmenlere Konferans

Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu Belediye yeni Kültür ve düğün salonunda konferans verdi.

Genel Haberler 20.11.2019 09:07:57 588 0
Eğitimci - Yazar Vakkasoğlu’ndan  Öğretmenlere Konferans

Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu yaklaşan Öğretmenler Günü nedeniyle ara  tatilde ilçemiz Belediye Düğün ve Kültür Salonu'nda öğretmenlere “Öğretmen’in gücü" konulu konferans verdi. Yanlızca “Bir destandır Çanakkale" konusunun yer aldığı yurtiçi ve dışında 1500 konferans veren Vakkasoğlu ilçemizdeki konferansında sevgi merkezli eğitim konusunu anlattı. Her gönülün bir açık kapısının olduğunun altını çizen yazar, peygamberimizin de bir öğretmen olduğunu ve güzel ahlakı tamamlamak için gönderildiğine vurgu yaparak, konuşmasını “Öğretmenler genç nesil sizlere emanettir” özdeyişleri ile tamamladı.
  Konferans sonrası ilçemiz Kaymakamı Muhammed Kaya Yazar Vehbi Vakkasoğlu’na günün anısına  bir tablo ve çiçek armağan etti. Kaymakam Kaya yaptığı kısa konuşmada yazar  “Değerli eğitimci Vakkasoğlu’nu ilçemize konferans vermek üzere  getirmekle isabetli bir iş yaptığımızı bir kez daha anladım. Eserlerini öğrencilik yıllarımdan beri okuyorum. Gerçek bir eğitimcinin verebileceği en anlamlı mesajları veriyor. Ben sizlerin huzurunuzda bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Konferansa ilçemiz Kaymakamı Muhammed Kaya’nın eşi Dilara Kaya ile  Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir, şube müdürleri ve ilçede görev yapan tüm öğretmenler katıldılar. Bu arada yazar Vakkasoğlu konferansın sonunda “Bir sevda öğretmenin gücü“ adlı kitabını  imzaladı.
Haber : Sibel ERTAN