Feridun Erol yaşam savaşını kaybetti

Manyas İlçesi esnaf ve çiftçilerinden Feridun Erol yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Genel Haberler 26.11.2019 11:32:54 1059 0
Feridun Erol yaşam  savaşını kaybetti

Manyas İlçesi esnaf ve çiftçilerinden Feridun Erol yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
Bir süreden beri yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Manyas İl Genel Meclisi eski Üyesi, Manyas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP Manyas İlçe eski başkanlarından Feridun Erol (66) geçtiğimiz Pazartesi günü akşam saatlerinde yaşama gözlerini yumdu.
Evli ve iki çocuk babası olan Feridun Erol, geçtiğimiz Salı günü Çarşı Camisi’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına müteakip sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Yoğun bir kalabalığın olduğu cenazeye Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve il yöneticileri, CHP Balıkesir eski Milletvekilleri Sedat Pekel, Mehmet Tüm, Namık Havutça, Bandırma Belediyesi eski Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir il eski Başkanı Ender Biçki, Salur’un son Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Şehir mezarlığında ki defin sonrası merhum Feridun Erol’un oğlu Emin Erol ve diğer yakınları taziyeleri kabul etti.                       Haber: Tülay Keleş