Gençlik Merkezi Yetenekli Gençlerimize Sahip Çıkıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, gençlerimizin bin yıllık kültürümüz olan Türk Müziğine sahip çıkmaları amacıyla Kültür Sanat Yarışmaları düzenlendi.

Manyas Haber 29.07.2020 18:16:36 639 0
Gençlik Merkezi Yetenekli Gençlerimize Sahip Çıkıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür Sanat Yarışmalarının Balıkesir İl Finali Türk Müziği Solo Kız -Erkek, Popüler Müzik Solo Kız - Erkek ve Özgün Yorumlama olmak üzere toplam 5 kategoride Online Çevrimiçi olarak yapılan yarışmalarla tamamlandı.  
Yarışmalar sonunda, Manyas Gençlik Merkezi’nden yarışmaya Popüler Müzik Solo Erkek dalında katılan Burak Karaduman birinci olarak ilimiz adına yapılacak olan grup yarışmalarına katılmaya hak kazandı. 
Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Şiir Okuma Yarışması’nda 18- 25 Yaş Kategorisinde Manyas Gençlik Merkezi’nden Abdulsamet Düven 1. oldu. Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Şiir Okuma Yarışması’nda 14- 17 Yaş Kategorisinde Manyas Gençlik Merkezi adına yarışmaya katılan İbrahim Tetik’te Sakarya Şiiri ile birinci oldu. Dereceye giren gençler bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecekler. 
Manyas Gençlik Merkezi Müdürü Kudret Egen, gençlik liderleri Fatih Özel ve Erdi Genç ile birlikte merkez olarak, yetenekli gençlere sahip çıkmak amacında olduklarını belertirek, “Yarışmalarda dereceye giren ve Balıkesir’i temsil edecek olan gençlerimiz Burak Karaduman, Abdulsamet Düven ve İbrahim Tetik’i kutluyorum. Bu gençlerimiz inanıyorum ki, Balıkesir’imizi de bölgesel yarışmalar da en güzel şekilde temsil edecekler ve iyi bir sonuçla döneceklerdir.” dedi.       
Haber : Sibel ERTAN