Hamamlı Mahallesi gençlerinden örnek davranış

Manyas İlçesi’nin kırsal Hamamlı Mahallesi’nde gençlerden oluşan bir ekip Ramazan ayı boyunca her gün tüm evleri dolaşarak yardım paketlerini teslim ediyorlar.

Manyas Haber 5.05.2021 15:46:11 807 0
Hamamlı Mahallesi gençlerinden örnek davranış

Salgın dolayısıyla evlerinde toplu iftar yapamayan Manyas'ın kırsal Hamamlı Mahallesi’nin hayırseverleri, mahallede ki tüm evlere yardım paketleri göndererek hayırlarını yerine getiriyorlar. 

Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin de hayırseverlere verdiği destek ile içinde pide başta olmak üzere değişik gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketleri,Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Ömer Çelik ile birlikte mahallenin gençlerinden oluşan ekip, yine imece usulü temin edilen araçlarla evler dolaşılarak teslim ediliyor. 

Hamamlı Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ömer Çelik "Ramazan ayı boyunca hayırsever vatandaşımız neyi uygun görürse, onu kooperatifimizden temin ederek, mahallemiz 140-150 hane, istisnasız her mahallelimizin evine bu yardım paketlerini götürüyoruz. Sağolsun gençlerimiz de bu konuda bize dağıtım desteği veriyorlar. Ben hayırsever vatandaşlarımıza ve katkı sunan gençlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 

Yardım paketlerini dağıtan gençler adına konuşan Çağlar Manay ise mahalle gençliği olarak bu hayırlara vesile oldukları için mutlu olduklarını bildirdi.