Hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu

Koronavirüs önlemleri kapsamında kısıtlı olanaklarla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ülke de olduğu gibi ilçemizde de coşkulu ama buruk bir şekilde kutlandı. Saat 21.oo'de vatandaşlar balkonlara ve sitelerin bahçe

Genel Haberler 1.05.2020 18:38:07 1157 0
Hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu

Daha önce evlerinin balkon ve camlarını Türk Bayraklarıyla süsleyen vatandaşlar, saat 21.00'de minarelerden İstiklal Marşımızın okunmasıyla birlikte ellerinde Türk Bayraklarıyla balkonlara ve evlerinin camlarına çıkarken, ilçe merkezi halkınında coşkulu katılımı ile bir şölene dönüştü. Müstakil evlerde oturan vatandaşlar evlerinin bahçesine çıkarak çocuklarıyla birlikte İstiklal Marşını okumaya başladılar. Daha sonra TOKİ konutları ile bahçeli mekana sahip binalarda oturan vatandaşlar ise ellerinde Türk Bayraklarıyla sosyal mesafe kurallarına da uyarak İstiklal Marşımıza ve okunan diğer kahramanlık marşlarına da eşlik ettiler. 
23Nisan günü ise Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve kamuya ait bazı araçlar akşam saatlerinde tüm ilçeyi dolaşarak, halkın ve çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladılar.
Haber : Tülay KELEŞ