İlçe Başkanı Ülker'den Toki Önerisi

CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, TOKİ'de ikamet eden vatandaşlara kolaylık sağlamam amacıyla, bölgelerinde sem pazarı kurulmasını istedi.

Manyas Haber 29.07.2020 18:38:48 1134 0
İlçe Başkanı Ülker

CHP İlçe Başkanı Ülker, TOKİ'de ikamet eden vatandaşların pazar alışverişlerini yapmak için geldikleri şehir merkezinde, pazarlık alışverişlerini yaparak elleri ve kolları dolu bir şekilde tekrar TOKİ'ye geri döndüklerini belirterek, haftanın belli bir gününde TOKİ konutlarının bulunduğu alanda uygun bir yere pazar kurulması gerektiğini belirtti.  
Konuyla ilgili olarak gazetemize konuşan CHP İlçe Başkanı Ülker, "Şu anda TOKİ'de azımsanmayacak sayıda yaşayan vatandaşımız bulunuyor. 1. Etap konutlarının yanına 600 konutluk bir proje daha yapıldı ve yakın zamanda bu konutlar ev sahiplerine teslim edilecek. TOKİ konutlarının bulunduğu alanda çok büyük gereksinimler doğuyor. Bunlardan ilk öncelik ise burada haftanın belli bir günü pazar kurulmasıdır. Çünkü burada yaşayan vatandaşlarımız şuanda gerçekten mağdur durumdalar. Belediye meclisimizin bu konuyu gündemine alması gerektiğini ve en kısa sürede bu mağduriyetin giderilmesi gerektiği düşüncesindeyim. TOKİ'de haftanın belli günlerinde en azından meyve ve sebze tezgahlarının alınacak ortak bir kararla uygun bir yerde satış yapılmasının sağlanması gerekiyor. Bu konu bir an evvel çözüme kavuşturulması gerekiyor." şeklinde görüş bildirdi. 
Haber : Tülay KELEŞ