İlçe Tarım Müdürü Erdal Ok Oldu

Manyas Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'de görev değişikliği yaşandı. İlçe Müdürü Hakan Kaplan görevden alınırken yerine ise Ziraat Mühendisi Erdal Ok atandı.

Genel Haberler 25.10.2019 18:03:26 1290 0
İlçe Tarım Müdürü  Erdal Ok Oldu

Geçtiğimiz hafta görevine resmen başlayan Ok'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken son ziyaret ise dün Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Manyas Temsilciliği tarafından gerçekleştirildi. Oda Temsilcisi ve aynı zamanda Ak Parti Manyas Belediyesi Meclis Üyesi olan Metin Erer beraberinde SMMM Nermin Başaran, Elif Uysal Karadağ, Necat Kızılcık, Eyüp Can Keskin ve Ozan Güngör ile birlikte Müdür Ok'u makamında ziyaret etti. 
Ziyarette çiçeği burnunda müdür Erdal Ok'u tebrik eden Erer ve beraberinde ki heyet yaptığı kısa değerlendirmede "Manyas ilçemizde yapılan tarım ve hayvancılık Balıkesir hatta Türkiye genelinde ilk sıralarda yer almaktadır. Hal böyle iken ürün kalitesini arttıracak ve bu faaliyetleri denetleyerek devamlılığını sağlayacak kurumun müdürlüğüne getirilen Erdal Ok arkadaşımıza başarılar diliyoruz. Müdürümüzün Manyaslı olması, yöre halkını ve coğarafyayı iyi tanıması ve daha öncede burada görev yapmış olması bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Müdürümüzün ilçemize çok faydalı olacağı kanaatindeyiz."  şeklinde görüş bildirdiler.
Haber : Pınar DEMİRÇEVİREN