İYİ Parti'den Esnaf Ziyareti

İyi Parti Manyas İlçe Başkanı Pınar Kesenci Karaoğlanoğlu, ilçedeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Genel Haberler 24.07.2019 14:07:37 1086 0
İYİ Parti

İyi Parti Manyas İlçe Başkanı Pınar Kesenci Karaoğlanoğlu ve yönetimi, ilçedeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde, ilçe esnafı Başkan Kesenci ve arkadaşlarını gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorlar.
Bugüne kadar sadece seçim dönemlerinde değil her fırsatta esnaf ve vatandaşla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Kesenci, yeni dönemde de Manyas'ı hep birlikte kalkındıracaklarının altını çizdi.
İlçe Başkanı Kesenci, "Manyas'ta göreve geldiğimiz günden bu güne her fırsatta esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların taleplerini, önerilerini dinlemeye dikkat ettik. Çünkü hepimiz Manyas'ta yaşıyoruz ve bu ilçeyi kalkındırmanın yolu birlikte hareket etmekten geçiyor.
Esnafımızla bir araya gelecek, her zaman fikir alışverişi yapacağız."dedi
 Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüreceklerini söyleyen Başkan Kesenci, sadece seçimlerde değil seçimlerden sonrada sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak için gece gündüz çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Kesenci, "Manyas'ımızı hep birlikte çalışarak Güney Marmara'nın parlayan yıldızı haline getireceğiz. Esnafımıza bize gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destek için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haber : Serhat BARIŞ