İYİ Parti İl Başkan adaylarından Manyas’lı İYİ’lere ziyaret

İYİ Parti Balıkesir İl Başkan adayları, ilçemizi ziyaret ederek kendilerine destek istedi.

Manyas Haber 22.07.2020 20:41:12 821 0
İYİ Parti İl Başkan adaylarından Manyas’lı İYİ’lere ziyaret

9 Ağustos günü yapılacak olan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı seçimlerinde daha önceden adaylıklarını açıklayan Nedim Tuna, Özlem Ural ve Hakan Göre Manyas’lı İYİ’lerle bir araya gelerek kongrede kendilerine destek istedi.

Hafta içerisinde ayrı ayrı günlerde ilçemize gelerek Manyas’lı delegelerle bir araya gelen başkan adayları, kendilerini tanıtarak seçildikleri takdirde yapmayı planladıkları çalışmaları anlatıp, kongre sürecinde ve kongrede kendilerine destek istedi.

3 Başkan adayı da İYİ Parti Manyas İlçe Başkanı Özcan Biçer'in kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve misafirpeverliğinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Biçer kongre süreciyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Üç değerli adayın çıkması partimizin zenginliği ve parti içi demokrasinin işlediğini gösteriyor. Üç adayımız da il başkanlığını layıkıyla yapacak ferasete, bilgiye ve yönetim becerisine sahiptir. Bu birikim bizim adaylarımızda mevcuttur. Partimizin delegeleri de İYİ Parti’mizin birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak hiçbir şekilde ayrıştırma yapmadan il başkanını seçerek, partimizin ülkeyi yönetecek olgunluğa eriştiğini gösterecektir. Üç başkan adayımızdan hangisi seçilirse seçilsin, Balıkesir’in ve bizim il başkanımızdır. Her üç adayımıza da başarılar diliyorum. Allah, yar ve yardımcıları olsun, ayaklarına taş değdirmesin.” diye konuştu.