İyi Parti Manyas’ta Çiftçiyi Dinledi

İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Manyas Haber 22.12.2021 16:05:32 321 0
İyi Parti Manyas’ta Çiftçiyi Dinledi

Manyas programına İYİ Parti Manyas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlayan İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve beraberindeki heyet burada İYİ Parti’nin Manyas’ta yaptığı çalışmalar hakkında İlçe Başkanı Özcan Biçer’den bilgi alan Ural, daha sonra Manyaslı partililerin sorun ve taleplerini dinledi. 
Parti binasında kısa süren toplantının ardından sahaya inen partililer Manyas merkezde bir süre esnaf ziyareti yapmalarının ardından kırsala yöneldi. 
Kızıksa, Salur, Darıca, Çavuşköy, Işıklar ve Kızık kırsal mahallelerini ziyaret ederek çiftçileri dinleyen İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural çiftçinin sesi olacaklarını dile getirirken “Gübre’nin fiyatı artık en güçlü iktidar yanlısı çiftçimizi bile o kadar etkilemiş ki, Mazot, gübre, yem sorunu çözülemezse ülkeye açlık gelecek. Şuan ülkede zelzele oluyor, şiddeti sandıktaki sonuçlarda görecekler “ dedi.      

Halkın artık kendilerini çağırdığını belirten Ural, “Halk artık seçim istiyor. Sanık istiyor. Çiftçi üretemez duruma gelmeden müdahale edilmesi gerekiyor. Bizler hazırladığımız tarım programlarıyla yem, gübre ve mazot sorununu iktidara geldiğimiz gün çözeceğiz. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında da meclise fiyatı %500 artan özellikle üre gübresi ve tohum konusunda destek verilmesi hakkında önerge verdik. Çiftçimizi her platformda desteklemeye onların sesleri olmaya devam edecez.” Diye konuştu.
Haber : Serpil Balıkçı