Kaldırımlar Yayalara Kalacak

İlçemiz Kaymakamı Muhammed Kaya bazı ilçe esnafının abartılı bir şekilde yaya kaldırımlarını işgal etmeleri üzerine Belediye Başkanlığına bir yazı göndererek, yaya kaldırımlarının üzerinde işyerlerine ait bulunan eşyaların ve

Genel Haberler 3.07.2019 09:42:44 676 0
Kaldırımlar Yayalara  Kalacak

İlçemiz Kaymakamı Muhammed Kaya bazı ilçe esnafının abartılı bir şekilde yaya kaldırımlarını işgal etmeleri üzerine Belediye Başkanlığına bir yazı göndererek, yaya kaldırımlarının üzerinde işyerlerine ait bulunan eşyaların ve malların dükkân içerisine alınarak, yaya kaldırımlarının gerçek sahibi olan yayalara bırakılmasını istedi. 

Pazartesi günü (Dün) yaya kaldırımı üzerinde ki eşyalarının boşaltılması için ilçe merkezinde bulunan tüm işyeri ve kahvehane sahiplerine Kaymakamlık Makamının yazısı imza karşılığında tebliğ edildi. Manyas Belediye Zabıta Amirliğince bundan sonra ki süreçte tebliğdeki kurallara uymayanlara para cezası uygulanacağı açıklandı. Kaymakamlık tarafından yapılan bu uygulamanın vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığı ve yaya kaldırımlarının kendilerine bırakılacak olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyerek Kaymakam Muhammed Kaya’ya duyarlılığı için  teşekkür ettiler.
Haber : R.Erencan KURT