Kapaklı yolunda motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Maltepe Mahallesi Kapaklı yolu üzerinde geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Erbil Budak yönetimindeki 10 N 0299 plakalı özel otomobil ile Fahri Çağlar’ın (Fotoğrafçı) kullandığı 10 NU 762 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpman?

Manyas Haber 20.05.2021 17:44:59 1351 0
Kapaklı yolunda motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Çevredekilerin kaza ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, motosiklette dedesi Fahri Çağlar’ın önünde oturan torunu 5 yaşında ki Alas Çağlar ile dedesini Manyas Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil servis doktorlarının yaptıkları muayenede sağ kolunda kırık ve 2 cm kesik oluştuğu belirlenen Alas Çağlar ile sol ayağında kırık ve 1.09 promil alkollü olduğu belirlenen motosiklet sürücüsü Fahri Çağlar 112 Acil ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Erbil Budak’ın ise Manyas Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrolde herhangi bir şeyinin olmadığı ve alkolsüz olduğu tespit edildi. 

Polis kaza ile ilgili olarak nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verdikten sonra otomobil sürücüsü Erbil Budak hakkında taksirle yaralama suçundan adli inceleme başlatıldı.