Kaya din görevlileriyle bir araya geldi

Manyas ilçesinde her gün artarak devam eden korona virüse karşı alınacak tedbirler Balıkesir Valiliği tarafından yayın yoluyla duyurulurken Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya’da ilçedeki din görevlileriyle bir araya gelerek alınacak ve alınm

Manyas Haber 18.11.2020 10:10:13 535 0
Kaya din görevlileriyle bir araya geldi

Manyas İlçe Müftüsü Ahmet Altacı ile birlikte Müftülük Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda pandemi sürecinde din görevlilerinin katkısı ile ilgili konular ele alındı.  
Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, camilerde alınması gereken önlemleri, din görevlilerinin vakaları takip etme sürecini, bu sürecin ciddiyetle takibinin gerekliliğini bir kez daha dile getirdi. 
Kaymakam Kaya, süreç boyunca camilerimizin ciddiyetle tedbirlere uyduğunu ve örnek ilçe gösterildiğini belirterek katkılarından dolayı din görevlilerine teşekkür etti. 
Toplantıda, bundan sonraki süreçte camilerdeki tedbirlerin yanında (maske, sosyal mesafe ve seccade gibi) şadırvan ve tuvaletlerin gerekli önlemler alınamıyorsa kapatılması vb. konuları görüşüldü. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Erdinç Boztepe, Emniyet Amiri Enes Dündar ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Kadir Demiröz’de katıldı. 
Haber : Pınar Demirçeviren