Kaymakam Çelik Otogarı İnceledi

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, ilçemize atamasının yapılmasının ardından yeni görevine hızlı bir başlangıç yaptı.

Manyas Haber 20.08.2021 01:57:07 545 0
Kaymakam Çelik Otogarı İnceledi

Manyas’ı daha iyi tanımak ve eksikleri yerinde tespit etmek amacıyla haftanın her günü gece ve gündüz bir dizi ziyaretlerde bulunan Çelik, bunun yanı sıra makamında ağırladığı misafirlerine de zaman ayırmak için yoğun mesai harcıyor.
Geçtiğimiz günlerde hem ülkemizde hem ilimizde hemde ilçemizde Kovid-19 salgının yeniden artışa geçmesi dolayısı ile dümene geçen Manyas Kaymakamı Koray Çelik, vatandaşlarla bir araya gelerek aşı olmaları konusunda uyarılarda bulunmuş ve kırsal mahallelerimizde bulunan aşı stantlarını ziyaret aşı olanlara geçmiş olsun temennilerini iletmişti.
Manyas Kaymakamı Çelik ilçemizde yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Manyas’ta yapım aşamasında sona gelinen ilçe otogarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Otogarların bir ilçenin en önemli yeri olduğunu dışarıdan gelen misafirlerin gittikleri ilçe hakkında ki ilk izlenimlerini buralarda oluşturduklarını belirten Kaymakam Çelik, açılması için gün sayılan Manyas İlçe Otogarı’nın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
Çelik’e ziyaretinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü İbrahim Koman ve Kent Estetiği Daire Başkanı Koray Başa’da eşlik etti.
Haber : Pınar DEMİRÇEVİREN