Kaymakam Çelik’ten mahalle ziyaretleri

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Manyas Haber 27.02.2022 23:09:06 247 0
Kaymakam Çelik’ten mahalle ziyaretleri

Geçtiğimiz hafta içerisinde de mahalle ziyaretlerine devam eden Kaymakam Çelik, Kızıksa ve Kalfa Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti yaşadıkları sıkıntıları dinledi ve talepleri tek tek not aldı.  

İlk olarak Kalfa Mahallesi’ni ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet eden Çelik, mahalle halkına en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içinde olduklarını belirterek, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek talepleri yerinde almaya gayret ettiklerini aktardı. 

Kalfa Mahallesi ziyaretinin ardından Kızıksa Mahallesi’ne geçen Manyas Kaymakamı Koray Çelik’e bu ziyarette Manyas İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mevlüd Taş eşlik etti. 

Kızıksa Mahallesi Muhtarı Kamil Çakır’dan mahalle hakkında bilgi alan Kaymakam Çelik, mahallelinin kanal taşkınlıklarıyla ilgili yaptıkları şikayetler hakkında ilgili birimlere hemen talimatlarını verdi. 

Kızıksa Mahallesi’nde kanalların tıkanmasıyla yaşanan su taşkınlıkların asfalta akmasıyla trafik güvenliğinin bir hayli riske girdiğini yerinde gözlemlediklerini söyleyen Kaymakam Çelik, bu sorunun bir an önce çözülmesi için zaman kaybetmeden çalışma başlatılacağı sözünü verdi. 

Manyas’ın geleceğini vatandaşlarla yaptıkları istişareler doğrultusunda şekillendirmeye önem verdiklerini dile getiren Çelik, "Sizlerle yapmış olduğumuz esnaf ve mahalle buluşmalarından memnunuz. Fikirlerinize ve önerilerinize değer veriyoruz. Bu ziyaretlerimizde yürütülen hizmetleri yerinde görme imkanına sahip oluyoruz. Ayrıca yeni dönemde yapılacak projeleri de sizlerle istişare ederek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu vesile ile muhtarımıza ve nazik misafirperverliğinizden dolayı tüm mahalle halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 

Kızıksa Mahallesi’ne yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren muhtar Kamil Çakır ve mahalle sakinleri, Kaymakam Çelik’e teşekkür etti.