Tarih: 27.01.2020 01:00

Kaymakam Kaya, BENGİ Projelerini Dinledi

Facebook Twitter Linked-in

Manyas Gençlik Merkezi'ne bağlı Komşuluk Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir, Manyas Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Kurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kudret Egen, Öğretmenevi Müdürü Nihat Turhan ve ilçemizde bulunan okul idarecileri katıldı. 
Yaklaşık 3 saat süren toplantı hepbirlikte yapılan kahvaltı ile başladı. Yer sofrasında yapılan kahvaltının ardından ilçemiz okullarında görev yapan idareciler Kaymakam Kaya'ya 2019-20 Eğitim ve Öğretim yılının ilk döneminin değerlendirmesini yaparak yapmış oldukları BENGİ projeleri hakkında bilgi verdi.  Toplantının ikinci bölümünde ise ikinci dönemde yapılması planlanan BENGİ ve "Sporda Yetenek 10’la Gelecek" Projeleri kapsamında Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya'ya sunumlar gerçekleştirildi. Sunumu yapılan projelerle tek tek ilgilenen Kaymakam Kaya, farkındalık yaratacağını düşündüğü projeler üzerinde idarecilerle fikir alışverişinde bulundu. 
Toplantının sonunda Kaymakam Kaya yeni dönemde yapılacak, eğitimin ve öğrencilerin niteliğini geliştirecek faaliyetlerle ilgili Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir ve okul müdürlerine gerekli talimatları verirken  okul müdürlerinden öğrenciler ve okullar için özel çaba ve ilgi göstermelerini istedi.
Haber : Sibel ERTAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —