Kaymakam Kaya'dan Polis Haftası Mesajı

Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Genel Haberler 23.04.2020 18:59:10 348 0
Kaymakam Kaya

Kaymakam Kaya, yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi ; "Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun
Ülkemizin huzur, sükun ve güvenliğini sağlama noktasında büyük gayret sarf eden ve en zor zamanlarda bile şehadeti göze alarak halkının ve devletinin hizmetinde görevini büyük bir titizlikle sürdüren başta Manyas Emniyet Amirliğimizde görevli polis arkadaşlarım olmak üzere tüm polislerimizin bu anlamlı ve önemli gününü kutluyorum.
Türk polis teşkilatımız kurulduğu günden bugüne ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlama, devletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü illegal faaliyetlerle mücadele etme, en zor günlerinde halkımızın daima yanlarında olma, yaz kış demeden verilen görevi büyük bir hassasiyetle sürdürme gibi takdire şayan özellikleriyle milletimizin sevgisini ve teveccühünü her zaman kazanmıştır.
Manyas Emniyetinde görevli tüm arkadaşlarım kamu düzenini sağlamak amacıyla kanun, karar ve kuralları titizlikle uygulamanın yanı sıra vatandaşa gösterdikleri ilgi, güler yüz ve samimiyetle de polisliğin bir baskı ve üstünlük aracı değil kamu düzenini ve güvenliğini sağlama noktasında halka hizmet aracı olduğunu göstermişlerdir. Özellikle korona virüsü salgın hastalığı sürecinde polislerimiz diğer görevlilerimizle beraber büyük ve önemli hizmetler yürütmüştür ve yürütmeye devam etmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle vazife başında şehit düşen bütün polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görev başında olan polislerimize yüksek başarılar diliyor ve 10 Nisan Polis Gününü kutluyorum." Haber : Sibel ERTAN