Kaymakam Yıldız’a “hayırlı olsun”ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçın ve Manyas Belediye Meclis Üyesi Yücel Günay, Kaymakam Muhammed Kaya’nın Mardin-Savur ilçe Kaymakam ve Belediyeye k

Manyas Haber 19.02.2021 14:21:57 617 0
 Kaymakam Yıldız’a “hayırlı olsun”ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi  Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçın ve Manyas Belediye Meclis Üyesi Yücel Günay, Kaymakam Muhammed Kaya’nın Mardin-Savur ilçe Kaymakam ve Belediyeye kayyum olarak atanması nedeniyle boşalan makama vekâleten atanan Fatih Yıldız’ı ziyaret etti.

Kaymakam Fatih Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu güzel ilçeye hizmet etmek için geldik. İnşallah birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek, hep birlikte buradaki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. İnşallah bu şirin ilçemizi hep birlikte daha güzel yerlere getiririz.” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi  Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman’da Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek başarılar diledi.