Kaymakam Yıldız’dan esnafa hem ziyaret hem denetim

Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız, ilçe merkezinde esnafı hem ziyaret etti hem de alınan korona virüs önlemlerini denetledi.

Manyas Haber 6.03.2021 15:16:31 554 0
Kaymakam Yıldız’dan esnafa hem ziyaret hem denetim

Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız beraberinde Manyas Emniyet Amiri Enes Dündar, Manyas İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Erdinç Boztepe, Manyas İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdal Ok, Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Semih Keleş ve Manyas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İhsan Pilaz ile birlikte ilçe merkezinde ki esnaf ve işyerlerini ziyaret etti. 

Korona virüs salgının il genelinde ve ilçemiz de artışa geçtiğini ziyaret ettiği işyeri sahipleriyle paylaşan Kaymakam Yıldız, işyeri sahiplerini ve çalışanları maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında uyardı. 

Esnaf ziyareti hakkında gazetecilere konuşan Kaymakam Yıldız, genel anlamda işyeri sahiplerinin ve çalışanların belirtilen kurallara uyduğunu gözlemlediğini belirterek, kurallara uyanlara teşekkür ettiğini dile getirdi. 

Kaymakam Yıldız’ın ziyaret programı; ilçede faaliyet gösteren süt ürünleri fabrikası ile devam ederken, sağlık kurallarına uygunluk konusunda ki hassasiyetlerinden fabrika sahipleri ve personelini kutladı.