Kaymakamlıkta Doğalgaz Toplantısı

İlçemize doğalgaz gelmesi için çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz haftalar da Ankara’da seminer de iken vakit bulduğunda doğalgaz ile ilgili kurumları ziyaret ederek talebini dile getiren ilçemiz Kaymakamı Muhammed Kaya, burada ki izlenim

Genel Haberler 19.02.2020 15:32:11 1414 0
Kaymakamlıkta Doğalgaz Toplantısı

 Kaymakam Kaya seminer için gittiği Ankara'da AK Parti İlçe Başkanı Yıldız Barcinin’de doğalgaz isteğini Balıkesir Milletvekillerine ilettiğini belirtti.    

Doğalgaz için ilçe merkezinin nüfusunun 20 bin olması kriterinin arandığı dile getirilirken, çevre ilçelerden Kepsut ve İvrindi örneği gösterildi. Nüfusun yetersiz olmasına rağmen siyasi yollardan doğalgazın ilçemize gelebileceği vurgulandı. İlçemiz Kaymakamı Muhammed Kaya, Belediye Başkanı Tancan Barcin ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerinden oluşan bir heyetin Ankara’ya giderek ilgili Bakanlıklar nezninde doğalgaz taleplerini iletmeleri konusunda anlaşıldı.
Kaymakam Muhammed Kaya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına daha önce toplanan yaklaşık 2000 imzalı dilekçeyi ve diğer ilgili dökümanları da sunduğunu açıkladı. Doğalgaz isteğinin ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından değişik kanallardan Ankara’ya iletilmesinin etkili olabileceği belirtildi.
Haber : Sibel ERTAN