Tarih: 14.10.2019 14:49

Ketenlik Mesrie Alanında Çevre Temizliği

Facebook Twitter Linked-in

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Orman İşletme Şefi Eren Cesur, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Erdinç Boztepe’nin de katıldığı etkinliği Manyas’ın kırsal Koçoğlu Mahallesinde faaliyetlerini sürdüren Omya Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Manyas Maden İşletmesi  organize etti. Ketenlik deresi çevresinde ki temizlikte firmanın tüm elemanları bir gün süreyle işlerine ara vererek temizliğe katılırken, Manyas Belediyesi ve Orman İşletme Şefliği elemanları da çevre temizliğine destek verdiler. 

Yaz boyunca çeşitli maddeler atılarak kirletilen çuvallar dolusu atık, çöp kamyonlarına yüklenilerek temizlik gerçekleştirildi. Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin “Kırsal Cumhuriyet Mahallemiz de bulunan Ketenlik deresi ilçemizin en gözde mesire alanlarındandır. Etrafı çınar ağaçlarıyla kaplı olan yörenin en doğal güzelliğe mekânı olması itibarıyla Nisan ayıyla birlikte kış aylarına kadar vatandaşlarımız gelerek burada piknik yapıyorlar. Ancak bazı piknikçilerin çöplerini ulu, orta atmaları etrafta hoş olmayan görüntülere neden olmaktadır. Bugün burada  detaylı bir çevre temizliği yaptık. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Temizlik sonrası Omya Madencilik Manyas Maden İşletmesi tarafından etkinliğe katılanlara yemek ikramında bulunuldu.   Haber : Sibel ERTAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —