Mahmure Teyze engelli hasta yatağına kavuştu

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, SYDV aracılığıyla satın alınan engelli hasta yatağını ihtiyaç sahibi Mahmure Acar'a teslim etti.

Manyas Haber 19.11.2021 15:03:48 624 0
Mahmure Teyze engelli  hasta yatağına kavuştu

Manyas Kaymakamı ve Manyas Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Koray Çelik, ev ziyaretleri kapsamında ilçenin kırsal Haydar Mahallesinde ki evinde oğlu Ömür Acar tarafından bakımı yapılan uzun süreden beri yatağa bağlı yaşamını sürdüren Mahmure Acar'ı (67) ziyaretinde, vücudunda oluşan yaralar yüzünden bir hasta yatağı alınması talimatı verdi. 
Normal engelli hasta yatağı üzerinde bulunan şişme yatak ile birlikte tam otomatik özelliğe kavuşturulan yatağı Manyas Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ahmet Akkoyun ile birlikte Haydar Mahallesi’ne giderek Mahmure Acar'a teslim eden Kaymakam ve Vakıf Başkanı Koray Çelik, ailenin durumu ile de yakından ilgilenerek, bugün itibariyle evine sıcak yemek gönderilmesini istedi. 
Mahmure Acar'ın aşırı kiloya bağlı olarak, ayaklarında ki şişlikler yüzünden yürüyemediğini belirten oğlu Ömür Acar, annesinin bakımını üstlendiğini, başka bir iş yapamadığını belirtirken, Kaymakam Çelik ise mağdur olmaması için kendisine yol gösterdi. 
Mahmure Acar, Kaymakam Çelik'in kendisini ziyaretten memnun olduğunu, yatak için de teşekkür ettiğini belirterek "Allah Devletimize zeval vermesin, yatmaktan sırtlarım yara olmuştu. Allah razı olsun, artık daha az acı çekeceğim." dedi. 
Kaymakam Koray Çelik ise "Zaman buldukça ve muhtarlarımızdan bize bilgiler geldikçe yaşlılarımızı ve hastalarımızı özellikle bizzat yerinde ziyaret ediyorum. Devlet olarak her zaman yaşlı ve yardıma muhtaç engelli hastalarımızın yanındayız. Mahmure teyzemize de az da olsa yarasına merhem olabildiysek ne mutlu bize." diyerek sözlerine ekledi. 
Haber : Serpil Balıkçı