Mali Müşavir Metin Erer’den Muhasebiciler Günü Mesajı

Manyas’ta muhasebeciler haftası etkinliklerle kutlandı.

Manyas Haber 8.03.2022 02:15:36 423 0
Mali Müşavir Metin Erer’den Muhasebiciler Günü Mesajı

 Muhasebeciliğin meslekler arasında zorlu ve cefakar bir meslek olduğunu söyleyen Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Manyas Temsilcisi Metin Erer, muhasebecilik mesleğinin, işletmelerde faaliyetlerin ve işlemlerin sağlıklı ve güvenilir olarak işleyişini ve denetlenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen 3568 Sayılı Yasa ile yasal statüye kavuşturulduğunu belirtti. Ülkemiz de her yıl 1-7  Mart tarihinin Muhasebe haftası olarak kutlandığını ifade etti.
Muhasebe haftası nedeniyle Manyas Kaymakamı Koray Çelik, Balıkesir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Manyas İlçe Temsilcisi Mali Müşavir Metin Erer ve muhasebecileri makamında ziyaret ağarladı.
Kendilerine yapılan nazik davetleri ve sohbetleri için Çelik’e teşekkür eden Balıkesir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Manyas İlçe Temsilcisi Mali Müşavir Metin Erer yaptığı konuşmada "İdare ile vergi mükelleflerimiz arasında köprü görevi üstlenen serbest muhasebeci mali müşavirlerimiz, serbest meslek icra etmesinin yanı sıra çok önemli bir kamu hizmeti ifa etmektedirler. Düzenli ve sağlıklı bir ekonominin temelini şeffaf kayıt ve belge düzeni oluşturduğundan, vergi ve muhasebe bir ülkenin kalkınmasında önemli bir rol oynamaktadır. Devlet gelirlerinin tahakkukunun oluşturulması ve mükelleflerin beyanları bildirilmesi konusunda mesleki sorumluluklarının bilincinde hizmet veren meslektaşlarımıza  ve personellerine teşekkür ediyor, tüm meslek mensuplarımın haftasını kutluyorum. Mesleğimiz onurumuzdur. Onur mesleğinin temsilcilerinin muhasebeciler günü kutlu olsun " dedi.           Haber : Sibel Ertan