Tarih: 06.11.2019 18:13

Manyas Belediyespor Tayfunspor’a takıldı

Facebook Twitter Linked-in

Manyas İlçe stadında oynanan Balıkesir 1. Amatör Küme Marmara Grubu müsabakalarında Manyas Belediyespor rakibi Gönen Tayfunspor ile 1-1 berabere kaldı.
Futbola elverişli ve güzel bir havada oynanan maçı Şahin Gökçe, Mustafa Demirel ve Batuhan Tay yönetirken, Manyas Belediyespor sahaya Ahmet Kılıç, Korkmaz Karan, Erkal Tekin, Feyzullah Şimşek, Yiğithan Akar, Samet Sarıhan, İsmail İdris, Eren, Bilal Gevgin, Metin Başak, Kubilay Ardağ Bilgiç, Servet Saygın şeklinde çıkarken konuk Tayfunspor; İlbay Gündoğan, Samet Ekin, Ayberk Çelik, Onur Karabacak, Ertunç Durmaz, Coşkun Ataklı, H. Uğur Martin, Fatih Tıraşçı, K.Mustafa Bıyık, Erhan Korkmaz, Osman Ergun onbiriyle sahaya çıktı.
İki takımın denk mücadelesi şeklinde geçen maçta goller ilk yarıda geldi. 34. dakikada Manyas Belediyespor kaptanı Servet Saygın penaltıdan takımını 1-0 öne geçirirken, golden dört dakika sonra konuk Tayfunspor 38. dakikada Kemal Mustafa takımının beraberlik golünü attı. Bu gollerden sonra her iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı ve sahadan 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.
Haber : Pınar Demirçeviren




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —