Manyas DEVA Heyeti Ankara ziyareti gerçekleştirdi

DEVA Parti Manyas İlçe Başkanı Mahmut Karakış, partisinin Balıkesir İl ve İlçe teşkilatları ile birlikte ziyaret ettikleri Ankara’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile buluştu.

Manyas Haber 9.01.2022 02:36:41 257 0
Manyas DEVA Heyeti Ankara ziyareti gerçekleştirdi

Aralarında DEVA Partisi Manyas İlçe Başkanı Mahmut Karakış’ın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Fikri Naldemirci ile Sabri Bilir’inde yer aldığı, DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir başkanlığında il yönetimi, ilçe başkanları ve ilçe yönetimlerinin katıldığı 41 kişilik heyet ile 28 Aralık Salı günü Ankara ziyareti gerçekleştirildi. 

İlk olarak Anıtkabir’i ziyaret eden DEVA Partililer Ata’mızın huzurunda saygı duruşunda bulunduktan sonra, Türkiye Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrini ardından Anıtkabir’de yer alan Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni ziyaret etti 

DEVA Balıkesir Heyetinin konakladığı Bilkent Otel’de düzenlenen DEVA Partisi GMYK toplantısı sonunda Genel Başkan Ali Babacan ile bir araya gelen Balıkesir DEVA Heyeti, güncel konular üzerine sohbet etme imkanı buldular. 

29 Aralık 2021 Çarşamba günü DEVA Partisi 1. Olağan Ankara İl Kongresi’ne katılan DEVA Partisi Balıkesir heyeti, kongrede güven tazeleyerek tekrar seçilen kurucu il başkanı Ali Güven’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.  

Ankara’dan güzel haberlerle döndüklerini söyleyen DEVA Partisi Manyas İlçe Başkanı Mahmut Karakış, gerçekleştirilen temaslara yönelik gazetemize değerlendirmelerde bulundu. 

'Türkiye’de her geçen gün, giderek artan bir yönetim zafiyeti yaşandığını, iktidar alternatifinin ise DEVA Partisi olduğunu belirten Karakış, Ali Babacan liderliğindeki partilerini iktidara taşımak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini bildirdi. 

Başta DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun (GMYK) kendilerine gösterdikleri hedefler doğrultusunda, partisinin kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirilen teşkilat çalışmaları, saha ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya gelinen etkinliklerin analizlerini Ankara’daki toplantıda ayrıntılı bir şekilde ele aldıklarını ifade eden Karakış, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın her fırsatta kamuoyu ile paylaştığı “Ekonominin temelinde ‘GÜVEN’ olmalıdır” açıklamasının önemsenmesini istedi. 

Türkiye’de 81 il ve 751 ilçede il ve ilçe başkanlarını belirlediklerini, 20 alanda detaylı eylem planları hazırladıklarını 5 alanda eylem planını açıkladıklarını ve açıklamaya da devam edileceğini işaret eden Karakış, geceyi gündüze katarak korkmadan, yılmadan ve usanmadan çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.