Manyas DEVA Karakış’la DEVA bulacak

Geçtiğimiz hafta içerisinde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Manyas İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden İlçe Başkanı Fatih Akol’ün yerine Mahmut Karakış atandı.

Manyas Haber 20.10.2021 14:54:49 428 0
Manyas DEVA Karakış’la DEVA bulacak

DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir’in tavsiyesi ile görevin kendisine tevdii edildiğini belirten DEVA Partisi çiçeği burnunda başkanı basına yaptığı açıklamada, partisinin Manyas’ta kuruluş aşamalarının tamamında aktif olarak görev aldığını belirterek bundan sonrada ilk günkü heyecanla çalışacaklarını söyledi. 

Başkan Karakış, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle İl Başkanımız Kemal Aydemir’in tavsiyeleri, Genel Başkanımız Ali Babacan ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun taktirleriyle, Manyas İlçe Başkanlığı’nın tarafıma tevdi edilmesi beni ziyadesiyle onurlandırmıştır. DEVA Partisi Manyas ilçe teşkilatı kuruluşundan bu yana zaten beraber görev yaptığımız yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve DEVA gönüllüleriyle beraber ilk günkü heyecan ve inançla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler iktidara talip bir partinin neferleriyiz. Bu amaçla çıktığımız bu yolun uzun ve meşakkatli olduğunu biliyoruz. Öncelikle ilçemizde sorunlara çözüm önerileri sunan, ötekileştirmeyen, birleştirici, bütünleştirici bir siyaset anlayışı ile bu zorlu yolda teşkilatımla birlikte adım adım ilerleyeceğimiz konusunda inancım tamdır.”