Manyas Gençlik Merkezi’nden muhteşem birincilik

Manyas Gençlik Merkezi Bilgi Yarışması’nda il birincisi oldu.

Manyas Haber 29.04.2021 15:00:44 634 0
Manyas Gençlik Merkezi’nden muhteşem birincilik

Manyas Gençlik Merkezi üyesi öğrenciler, İl genelinde ki 8 Gençlik Merkezi’nin katıldığı Bilgi Yarışması’nda birinci oldu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen Bilgi Yarışması’na katılan Manyas Gençlik Merkezi üyesi lise öğrencileri Balıkesir'de il birincisi oldular. 

Balıkesir'de ki 8 Gençlik Merkezi’nin katıldığı Bilgi Yarışması salgın nedeniyle on-line olarak yapıldı. 

Manyas'ı Bilgi Yarışması’nda Gençlik Merkezi üyeleri lise öğrencileri Yusuf Enes İlkbay, Sezai Özbek ve Resul Güngör temsil etti. 

10 sorunun yer aldığı yarışmada 9 doğru cevap veren Manyaslı öğrenciler birinci olurken, Sındırgı Gençlik Merkezi ikinci, Balıkesir Gençlik Merkezi ise üçüncü oldu. 

Manyas Gençlik Merkezi öğrencilerinin İl Birincisi olmaları nedeniyle, 4 Haziran 2021 tarihinde Kocaeli'nde gerçekleştirilecek bölge finalinde Balıkesir'i Manyaslı öğrenciler temsil edecek. 

Manyas Gençlik Merkezi öğrencilerinin Bilgi Yarışması’nda elde ettikleri başarıyı değerlendiren Manyas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen, İl birinci olan öğrenciler ve öğrencileri yarışma için hazırlayan Gençlik Lideri Fatih Özel’i tebrik ederken, bölge finalinde de Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceklerine inancının tam olduğunu söyledi.