Manyas Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı

Manyas Gençlik Merkezi’ne tahsis edilecek binanın yapımına başlandı.

Manyas Haber 16.09.2021 09:48:24 548 0
Manyas Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı

Halen kendilerine tahsis edilen binada çalışmalarını sürdüren Manyas Gençlik Merkezi, kendine ait hizmet binasına kavuşacak.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yeni Mahalle de bulunan spor salonu yanında inşaatına başlanan ve 2022 yılı başında tamamlanıp teslim edilecek olan binanın tek katlı ve 462 metrekare kullanım alanına sahip olacağı belirtildi. 

Manyas Gençlik ve Spor Müdürü Kudret Eğen, stat, spor salonu ve gençlik merkezinin aynı yerde olacağı spor kompleksinin gençlere daha etkin ve kaliteli hizmet vereceğini söyledi. 

Eğen, yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye çapında başlattığı 10.000 pota kampanyası çerçevesinde spor salonu yanı ile Salur Mesleki Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, kırsal Boğazpınar ve Çamlı Mahallelerine gençlerin boş zamanlarında hem vakitlerini değerlendirmeleri, bedensel ve zihinsel gelişmelerini sağlamak, basketbol sporuna ilgiyi arttırmak amacıyla dört adet basket potası konularak basket sahası oluşturulduğunu bildirdi. 

Tüm spor tesislerinin halkın malı olduğunu kaydeden Eğen, vatandaşların tesisleri özgürce kullanabileceğini, halktan gelen talepler doğrultusunda başka yatırımlar için de canla, başla çalışacaklarını açıkladı.