Manyas Gölü’nde kaybolan balıkçının cesedi bulundu

Manyas Gölü’nde geçtiğimiz Ocak ayında kaybolan balıkçı Osman Ali Arı'nın cansız bedeni Bandırma'nın kırsal Gölyaka Mahallesi açıklarında bulundu.

Manyas Haber 27.02.2022 23:14:33 239 0
Manyas Gölü’nde kaybolan balıkçının cesedi bulundu

İlçemizin kırsal Akçaova Mahallesi’nde balıkçılık yapan 61 yaşındaki iki çocuk babası Osman Ali Arı geçtiğimiz 16 Ocak tarihinde 40 yıldır balıkçılık yaptığı Manyas Gölü’nde ki balık ağlarına bakmak için kırsal Hamamlı Mahallesi açıklarından göle açılmış bir daha geri dönmemişti. Balıkçı Arı, 36 gündür AFAD, JAK, İHH ve İtfaiye arama ekipleri tarafından aranırken geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde Manyas Gölü’nün Bandırma ilçesi kırsal Gölyaka Mahallesi açıklarında Sarıyar mevkiinde bir çoban tarafından bulundu. Cesedin Osman Ali Arı'ya ait tespit edilirken, Bandırma ve Manyas İlçe Jandarma Komutanlıkları olay yerine gittiler. Balıkçı Osman Ali Arı arama kurtarma ekipleri tarafından görüldüğü yerden çıkarılarak konulduğu ceset torbası ile Bandırma Cumhuriyet Savcılığı’nca detaylı otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Talihsiz balıkçı Pazartesi günü Akçaova Mahallesi’nde öğle namazını takiben mahalle mezarlığı önünde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. 

Cenazeye Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Belediye Meclis Üyesi Yücel Günay, Manyas İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Mevlüd Taş, Manyas İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdal Ok, Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, balıkçı arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Taziyeleri merhum balıkçı Osman Ali Arı’nın oğlu İsmail Arı kabul etti. Bizde merhum Osman Ali Arı’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.