Tarih: 06.03.2021 15:21

Manyas’ın Sesi Gazetesi 30. yaşını kutluyor

Facebook Twitter Linked-in

Manyas’ın Sesi Gazetesi, 29 yılı geride bıraktı. 

Manyas’ın Sesi Gazetesi 30. yıla geçtiğimiz günlerde ´merhaba´ demenin heyecanını yaşıyor. 

Manyas’ın Sesi Gazetesi, yayın hayatına adım attığı ilk günden bugüne kadar doğrunun yanında durup, yalana itibar etmeden halkına “huzur veren gazete” olurken, kendisini sürekli geliştirerek bölgemiz basınına farklı bir soluk getirdi. 

Manyas’ta, Semih ve Basri Keleş kardeşlerin birlikteliğiyle 1991 yılında kurulup haftalık olarak yayın yaşamına başlayan gazetemiz, 2018 yılında el değiştirerek yayın hayatını sürdürüyor. 

Manyas’ın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Vekili Taygun Ertan, 30’uncu yaşa girmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi. 

Gazetenin 1991’den 2021’e kadar gelip yaşamasında muhabir, köşe yazarları ve okurlarının büyük emeği olduğunun altını çizen Taygun Ertan, yaptığı açıklamada şu görüşleri paylaştı: “Biz büyük bir aileyiz. Yüce Allah bu güzel günleri bizlere daima yaşatsın. Yayın hayatına başladığı 1991 yılında elle dizilip, motorlu baskı makinesi ile basılan gazeteniz Manyas’ın Sesi, bugün bilgisayar sistemi ile dizilip ofset baskı teknolojisi ile basılarak okurlarıyla buluşuyor. İlkeli, seviyeli, yayın anlayışıyla geride bıraktığı 29 yılda birçok hizmetin ilçeye kazandırılmasında büyük rol oynayan gazeteniz, bundan sonra da yine sizlerin desteği ile aynı çizgisiyle yayın hayatını sürdürmeye azimli ve kararlıdır." 

Manyas’ın Sesi Gazetesi’ne kuruluşundan bu yana emek veren ve artık aramızda olmayanları da rahmetle anan Ertan, gazetenin yayınlanmasında emeği geçenlere ve vefakar okurlara teşekkür etti. Haber Merkezi 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —