Manyas’ta 19 Mayıs Sade Bir Törenle Kutlandı

Manyas’ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı salgın önlemleri kapsamında sade bir törenle kutlandı.

Manyas Haber 27.05.2021 15:10:40 493 0
Manyas’ta 19 Mayıs Sade Bir Törenle  Kutlandı

Tören, İlçe protokolünün Cumhuriyet Meydanı’nda yerini almasından sonra İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen, iki genç ile beraber Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra Manyas Gençlik Merkezi lideri Fatih Özel günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Özel konuşmasında "Binlerce şehit vererek sıkıntı ve yokluklar içinde ,büyük özveriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti emanetini yaşatacak, gelecek kuşaklara da en iyi şekilde aktaracaktır. Tarih boyunca her daim mazluma umut olmuş bir neslin evlatları olan gençlere ,her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan birlik, beraberlik ve sevgi anlayışı içinde tüm sorunların üstesinden gelecek, omuzlarınıza  yüklenen sorumluluğun farkında olarak ,geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi daha güçlü bir hale getireceğinizden şüphemiz yoktur."dedi.
Özel'in konuşması sonrası ilçemiz Anadolu Lisesi öğrencileri Ece Abakay ve Yağız Ada Tekin şiirlerini okudular, Tören toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu. 
Kutlama programına Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız, Belediye Başkanı Tancan Barçin, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Usta, Ak Parti İlçe Başkanı Yıldız Barçın, CHP İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker, MHP İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, İYİ Parti İlçe Başkanı Özcan Biçer İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Erdinç Boztepe, Emniyet Amiri Enes Dündar ile ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldılar.
Haber : Sibel ERTAN