Manyas’ta BİGEP Toplantısı

Manyas’ta Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) toplantısı yapıldı.

Manyas Haber 20.10.2021 14:58:37 250 0
Manyas’ta BİGEP Toplantısı

Balıkesir’in eğitim potansiyelini tüm paydaşlarıyla 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda izlemek, desteklemek ve geliştirmek maksadıyla valilikçe başlatılan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) değerlendirildi.

Balıkesir Valiliği himayesinde Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde başlatılan ''Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)'' kapsamında projenin ilçemizdeki uygulanabilirliğini ve yol haritasını belirlemek adına Salur’da bir toplantı düzenlendi.

Manyas Kaymakamı KorayÇelik başkanlığında okul müdürleri, okul BİGEP sorumluları ve rehber öğretmenlerin katılımı ile Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda BİGEP değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ttoplantıda; Balıkesir'in eğitim potansiyelini tüm paydaşları ile güçlendirmek amacıyla Valilik himayesinde ve 2023 Vizyon Belgesi'nin "Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye" hedefinin yol göstericiliğinde başlayan proje hakkında sunum yapılırken, yıl içinde düzenlenecek etkinliklerin temeli oluşturuldu.