Manyas’ta “Şiddet İnsanlık Onuruna Yakışmaz” konulu seminer

Manyas Müftülüğü, vatandaşları toplumsal sorunlar hakkında bilinçlendirme ve bilgilendirme seminerlerine ara vermeden devam ediyor.

Manyas Haber 14.12.2021 10:00:29 392 0
Manyas’ta “Şiddet İnsanlık Onuruna Yakışmaz” konulu seminer

Manyas Müftülüğü organizasyonuyla ilçemizde son olarak “Şiddet İnsanlık Onuruna Yakışmaz” konulu seminer düzenlendi. 

Bayanlara yönelik düzenlenen “Şiddet İnsanlık Onuruna Yakışmaz” konulu seminer Merkez Çarşı Camii Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seminerin açılış konuşmasını Manyas Müftüsü Abdullah Bostan yaptı. 

Konuşmacılar verdikleri seminerle; aile fertlerinin birbirlerine karşı sevgi, şefkat, merhamet ve adaleti kuşandığında, birbirlerine ihsan ve hoşgörü ile davrandığında, karşılıklı haklar ve sorumluluklar yerine getirildiğinde, ailede, toplumda huzur ve güven ortamının sağlanacağını, dünyanın insan onuruna yakışır, yaşanılır bir yer olacağı aktarıldı. 

Ayrıca insan üzerinde en çok hakkı bulunan kişilerin, bize en çok emeği geçen, sevinçte ve kederde yanımızda olan aile fertlerimiz olduğu, maalesef farkında olmadan kırdığımız, üzdüğümüz ve helallik almayı ihmal ettiğimiz kişilerin de onlar olduğunun dile getirildiği, seminer; “Şiddet İnsanlık Onuruna Yakışmaz” iyi dilek ve temennisi ile sona erdi.