Tarih: 15.07.2022 03:27

Manyas 15 Temmuz programı belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Manyas’ta düzenlenecek anma etkinlikleri programı belli oldu.
Manyas Kaymakamı ve Kutlama Komitesi Başkanı Koray Çelik’in imzasıyla yayınlanan kutlama programa göre, 15 Temmuz 2022 Cuma günü ilk etkinlik saat 20.00´da şehitler için saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasıyla başlayacak.   
Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından Manyas Kaymakamı Koray Çelik, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirecek.
Okullar arası düzenlenen “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” temalı resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edilecek. Ardından meydanda bulunan tören alanına kurulacak dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ulusa Sesleniş” konuşması canlı olarak izlenecek. Cumhurbaşkanının konuşmalarının ardından Şehitler Köşesi’nde bulunan anı defterinin yazılmasıyla birlikte öğrenciler şiirlerini okuyacaklar.  
Manyas İlçe Müftülüğü personelinin ilahiler ve şiirler okunarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nca onaylanmış ve yayına sunulmuş video sinevizyon gösterisi gerçekleşecek.
Merkez Çarşı Camii İmam Hatibi Salman Temur tarafından 15 Temmuz şehitleri için dua okunarak saatler 00.13’ü gösterdiğinde müftülük personelince bütün camilerde ve Atatürk Meydanı’nda salaların okunmasıyla tören sona erecek.  Haber : Pınar Demiçeviren




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —