Tarih: 23.06.2022 13:00

Manyas Anadolu Lisesi 10. dönem mezunlarını verdi

Facebook Twitter Linked-in

Toplam da dört şubeden 95 öğrencinin mezun olduğu Manyas Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 

Programın sunuculuğunu Zeynep Tuna ve Hüseyin Yiğit’in yaptığı etkinlikte konuşan Okul Müdürü Hayriye Başaran, ”2009 yılında başladığımız eğitim yolculuğumuz da bu yıl 12. yılımızı tamamladık, 9. mezunlarımızı veriyoruz. Bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte mezun olan öğrencilerimizden onlarca mühendis, öğretmen, hemşire, veteriner, avukat olarak hayata atılan öğrencilerimiz oldu. Bu durum benim ve arkadaşlarımın en büyük gurur kaynağıdır. Manyas Anadolu Lisesi olarak sadece iyi kariyere sahip öğrenciler değil, aynı zaman da temel değerlere sahip, vatanını, milletini seven, saygıyı ve sevgiyi ön planda tutan bireyler yetiştirmek istiyoruz. Bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Unutmamak ve unutulmamak dileğiyle yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi. 

Konuşmaların ardından, okul bilgi yarışmasında dereceye giren 12/B sınıfı öğrencisi Aydın Sinan, 10/D sınıfı öğrencisi Üzeyir Can Mutlu, 11/D sınıfı öğrencisi Emine Altınbaş ve 9/B sınıfı öğrencisi Sıla Özcan’a ödüllerini Anadolu Lisesi Müdürü Başyardımcısı Ayhan Demircan öğrencileri kutlayarak verdi. Onur Kurulu tarafından örnek öğrenci seçilen 11-E sınıfı öğrencisi Pınar Koç’a ödülünü Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Samet Can tebrik ederek verirken, Müzik öğretmeni  Mustafa Kılınç yönetiminde Pınar Koç ve Ece Yıldır şarkı ve türküleriyle katılımcılara güzel dakikalar yaşattılar. 

Okul birincisi Yaren Okur yaş kütüğüne plaket çakarken, okul ikincisi Fatmanur Rabia Kabaklar ve üçüncüsü Asuman Akdemir’e Manyas Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Tok tarafından plaketleri verildi. 

Okul birincisi Yaren Okur yaptığı konuşma da “Sorumlu vatandaş olmanın yolu, Atalarımızın elleriyle yarattıkları Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmaktan geçer. Tam da bu nedenle Manyas Anadolu Lisesi mezunları Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin en önemli koruyucularıyız.” dedi. 

Son olarak, 12. sınıfların 11. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama devri sonrası öğrencilerin sembolik mezuniyet belgeleri verildi. Tören sonrası öğrenciler ve aileleri mezuniyetlerini müzik eşliğinde kutladılar. Okul Müdürü Hayriye Başaran mezuniyet töreninde teknik destek sağlayan bilişim teknolojileri formatör öğretmeni Kaan Şeker ile ses sistemi ve ışıklandırmayı sağlayan Seyhan Akdemir ile geceye katılan konuklara teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —