Tarih: 27.01.2023 11:56

Manyas halkı da kapalı pazaryeri istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Edincik Mahallesi’ne kazandırılacak kapalı pazaryeri yapımı için temelinin atıldığını öğrenin ilçemiz halkı, Manyas İlçesi’ne de bir an önce kapalı pazaryeri yapılmasını istedi. 
Kapalı pazaryeri yapımının Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın’ın seçim vaatleri içinde yer aldığını hatırlatan vatandaşlar, ilçede kapalı pazaryeri olmaması nedeniyle kışın yağmur ve soğuk, yazın toz topraktan büyük sorun yaşadıklarını söyledi. 
Başkan Barçın’dan seçim öncesi söz verdiği kapalı pazaryeri yapımı için çalışma başlattığı yönünde duyum aldıklarını dile getiren vatandaşlar, “Bilindiği gibi panayır çayırı kapalı pazaryeri için ayrılmıştı. Özellikle Atatürk Mahallesi’nde ki vatandaşlar pazaryeri olarak mülkiyeti Belediyeye ait Maltepe Mahallesi sınırlarında ki set boyunda bulunan Harman Yeri adıyla bilinen tarlaya pazaryeri yapılmasını istiyor. Belediye Başkanımızın da bu öneriye sıcak baktığını biliyoruz ancak tarımsal alan olduğu gerekçesiyle Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden gerekli iznin alınamadığı belirtiliyor. Bu sorunun belediye ile ilgili kurumlar arası yapılacak görüşmelerle ivedilikle çözülmesini bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.   Haber : Taygun Ertan
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —