Tarih: 23.12.2022 15:13

Manyas Ziraat Odası Delege Seçimleri yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Delege seçimlerinin, demokrasi çerçevesinde ve huzur içinde gerçekleştirildiğini söyleyen Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, “Seçimde delege adayı olup kazanan veya kazanamayan tüm çiftçilere teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.” dedi. 
Manyas Ziraat Odası Delege Seçimleri, geçtiğimiz Pazar günü ilçe genelindeki toplam 50 mahalle muhtarlığında kurulan seçim sandığında yapılan oy kullanma işlemiyle tamamlandı. Seçimle birlikte, 2023 yılının Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Ziraat Odası Başkanlığı olağan kongresinde, oda başkanını seçecek olan delegeler belirlendi. 
Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, delege seçimlerinin demokratik bir şekilde ve huzur içerisinde gerçekleştirildiğini açıkladı. 
Manyas Ziraat Odası Delege Seçimleri’nin toplam 50 mahallede kurulan seçim sandıklarının oy verme işlemi sona erdikten sonra yapılan sayımın ardından tamamlandığını söyleyen Danç “Seçim sonrasında delegelerimiz belirlendi ve Şubat ayı içerisinde yapacağımız genel kurulumuzda delegeler oda meclisini belirleyecek. Seçime katılan oy kullanan veya katılamayan tüm çiftlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca delege adayı olup kazanan veya kazanamayan tüm çiftçilerime ayrıca teşekkür eder başarılar diliyorum.” dedi.       Haber : Taygun Ertan
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —