Tarih: 23.02.2023 18:09

Manyas Ziraat Odası yeni yönetimi görev bölümü yaptı

Facebook Twitter Linked-in

 

Yapılan görev bölümünde Manyas Ziraat Odası Başkanlığı’na Kudret Özden seçilirken, Başkan Yardımcılığına Salih Seviç, muhasip üyeliğe Ergün Kara, üyeliklere İhsan Pilaz, Ceyhun Çakır, Fatih Yüksel ve İlgin Çetinkaya seçildiler. 

Manyas Ziraat Odası Başkanı seçilen Kudret Özden 1962 yılında ilçenin kırsal Eşen Mahallesi’nde doğdu. Evli ve 4 çocuk babası Özden 16 yıldan beri Ziraat Odası Yönetim Kurulunda görev yaptı. 20 yıl Eşen Mahallesi’nde muhtarlık, Damızlık Hayvan Birliği ve Sulama Birlikleri yönetim kurullarında görev yaptı. 

Gerçekleşen görev bölümü toplantısında Manyas Ziraat Odası’nda Başkanlık görevine getirilen Kudret Özden, gazetemize yaptığı açıklamada, Ziraat Odası eski Başkanı Hüseyin Danç birlikte çalıştığı için konulara hakim olduğunu söyledi. 

Manyas Ziraat Odası tarafından ilçede ve bağlı kırsal mahallelerde devam eden hayırlı ve güzel işlerin yapılmasına devam edileceğini belirten Özden “Geçmişte olduğu gibi yine çiftçimizin her konuda yardımcısı olacağız, tarımın gelişmesi noktasında çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.” diye konuştu. 

Kudret Özden, görevi Hüseyin Danç’tan devraldı 

Manyas Ziraat Odası yeni yönetim kurulunun görev bölümü dağılım toplantısıyla başkanlık görevine getirilen Kudret Özden, eski Başkan Hüseyin Danç’tan görevi teslim aldı. 

Görev devir tesliminde 40 yıllık başkan olarak görev yapan Hüseyin Danç’tan görevi teslim alan Özden, Danç’a hizmetleri için çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti. 

Ziraat Odası Başkanı Özden, Kaymakam Çelik’i ziyaret etti 

Görev devim teslim töreni sonrası Kudret Özden başkanlığında ki yeni yönetim kurulu Manyas Kaymakamı Koray Çelik’i makamında ziyaret etti. 

Başkan Özden, odanın çalışmaları konusunda Kaymakam Çelik’i bilgilendirirken, Kaymakam Çelik ise ziyaretlerinden dolayı yeni yönetime teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi. 

Manyas mümbit bir araziye sahip olduğu Ziraat Odası heyetiyle paylaşan Kaymakam Çelik, “İlçemizde ki arazilerimiz de farklı ürün desenlerinin yanı sıra, aromatik bitkiler ve teşvik destekli ürünler yetiştirmek için girişimler de bulunabiliriz.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —