Manyas’a DOĞALGAZ için meclis kararı

Manyas İlçesi’ne doğalgaz gelmesi için gerekli meclis kararı Manyas Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında oy birliğiyle alındı.

Manyas Haber 11.05.2023 03:16:00 867 0
Manyas’a DOĞALGAZ için meclis kararı

Manyas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zerrin Tok, Manyas’a doğalgaz getirilmesi için kazı onarım taahhüdünün Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında oy birliğiyle alındığını belirterek, ilçeye doğalgazın getirilmesini önleyecek herhangi bir engelin kalmadığını açıkladı. 
Manyas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zerrin Tok, ilçeye getirilmesi planlanan doğalgaz nedeniyle, kazı onarım taahhüdünün Mayıs ayı Meclis toplantısında oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından konuya ilişkin gazetemize konuştu. 
Manyas’a doğalgaz getirilmesi için kazı onarım taahhüdünün Belediye Meclis toplantısında oy birliğiyle kabul edildiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Tok, ilçe halkının yıllardır özlemle beklediği doğalgaz talebinin Mayıs ayında çalışmalara nihayet başlanacağı yönünde müjde verilmesini takiben, AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş tarafından Manyas Belediyesi’nden doğalgaz kazı çalışmaları esnasında ilçe içinde oluşacak kazıların kapatılması ve onarımı konusunda taahhüt istendiğini dile getirdi. 
Manyas Belediyesi’nden istenen bu taahhüdün ardından 2 Mayıs 2023 Salı günü düzenlenen Meclis’te 2023/26 sayılı kararı ile onaylandığını kaydeden Tok “İlgili taahhüdün yer aldığı Meclis kararının AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş’ye  gönderildiğini, bundan sonra atılacak adımın doğalgaz çalışmalarının bir an önce başlaması ve bitirilmesi olmalıdır diyerek sözlerine ekledi.  
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: Manyas’ DOĞALGAZ meclis kararı