Muhtarlar Yemekte Buluştu

Manyas Haber 27.02.2022 23:11:52 253 0
Muhtarlar Yemekte Buluştu

Manyas Muhtarlar Derneği’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan genel kurulunun ardından görevi devir alan Değirmenboğazı Mahallesi Muhtarı Selahattin Örzenek başkanlığında ilk organizasyonunu gerçekleştirdi.

Sadece muhtarların katıldığı yemekli toplantı Manyas Belediyesi Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçimin ardından ilk kez bir araya gelen muhtarlar toplantıda mahallelerinde yaşanan sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunurken sorunların çözümleri konusunda tek nefes olmaları gerektiklerini vurguladılar.

Dernek Başkanı Örzenek toplantının ardından yaptığı açıklmada “Bugüne kadar derneğimiz sadece bir tabela derneği olarak görev yapmış. Ancak yeni yönetim olarak bizler tüm muhtarlarımızla birlikte bu derneği ayağa kaldırarak ses getirecek bir kurum haline getirmeyi amaçlıyoruz. “Bir elin nesi var iki elin sesi var” sözünden anlaşılacağı gibi tüm muhtarlarımızla birlikte derneğimizi işlevsel olarak aktif hale getirerek yaşadığımız sorunlara daha hızlı ve etkili çözümler almak için tek vücut olacağız. Bundan sonrada tüm organizasyonlarda yerimizi alarak sesimizi her platformda dile getireceğiz.” Diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Muhtarlar Yemekte Buluştu